Sponsors

Logo Topsport Defensie

Specialized schoenen

Bike Inn geeft Ruben de kans om met de nieuwste schoenen van Specialized te rijden. Deze lichte schoenen zorgen voor een uitstekend comfort tijdens het fietsen. Ze zijn zo ergonomisch ontworpen waardoor ze kracht en efficiƫntie verbeteren en de kans op blessures verminderen. Een plezier om aan te hebben.

Logo Topsport Defensie

Topsport Defensie

Eind 2010 kreeg Ruben de kans om bij Topsport Defensie aan te sluiten. Hiervoor kreeg hij in de winter een basis-opleiding van 9 weken. Sindsdien kan Ruben rekenen op de steun van het Belgische defensie. Defensie voorziet vijftien plaatsen voor topsporters (elite) die tot de internationale top behoren en voorziet dertig plaatsen voor beloftevolle jongeren die het prestatieprofiel en de intrinsieke kwaliteiten hebben om de Olympische spelen te halen. Deelnemen aan de spelen van 2016 in Rio is bijgevolg ook een doel voor Ruben. De Topsporters Defensie hebben het statuut van militair met alle daaraan verbonden rechten en plichten. Elk jaar worden er normen opgelegd. Deze normen moeten behaald worden om het statuut als topsporter defensie te behouden. Dankzij dit statuut kan Ruben stap voor stap doorgroeien naar de top. Met dit project wenst Defensie tevens: (1) Doorgroeikansen te bieden aan jonge beloftevolle atleten in de transitfase. (2) De maatschappelijke functie van Belgische topsporters te ondersteunen en daarmee het belang aantonen dat Defensie hecht aan de sociale functie van sport.

Habitat mountainbike team

Habitat mountainbike team

Sinds 2013 maakt Ruben deel uit van het Habitat mountainbike team. Deze Nederlandse wielerploeg spitst zich volledig toe op het mountainbiken. Dit team voorziet Ruben van materiaal. Verder zijn ze ook een steun op en na de wedstrijden. Dankzij het team krijgt Ruben ondersteuning om goed aan de wedstrijd te kunnen beginnen en ook nadien kan hij bij hen terecht voor een goede verzorging. Verder regelt het team ook alle verplaatsingen i.v.m. wedstrijden en stages.

Scroll To Top